OM OSS
 

Elin Aarestad
Solheimsnes
elin@sandvikenfysioterapi.no

Fysioterapeut med lang erfaring fra sykehus og privat praksis. Har arbeidet mye gjennom gruppetrening, og har bred erfaring innen ortopedi, nevrologi, revmatologi, kvinnehelse, hjerte/lunge og treningsterapi/slyngetrening.
Har refusjonsavtale med kommunen. Elin er daglig leder for treningssenteret.
   
   
- Sebastien Ruck
sebastien@sandvikenfysioterapi.no

Fysioterapeut, utdannet i Frankrike. Har jobbet og drevet eget institutt i Toulouse i Frankrike i 16 år. Bred erfaring med muskel og skjelettplager, ortopediske, revmatologiske og nevrologiske problem.
Har refusjonsavtale med kommunen.
   
   
Martin Akse
martin@sandvikenfysioterapi.no

Utdannet fysioterapeut fra Høgskolen i Bergen. Martin kan veilede og hjelpe deg med funksjonsnedsettelser og smerteproblematikk i muskel- og skjelettapparatet, falltendens, svimmelhet og nevrologiske funksjonsnedsettelser. Han har en aktivitetsrettet behandlingsideologi og ønsker å få deg til å kunne håndtere dine utfordringer og plager selvstendig.
   
   
Ida Kvinge
ida@sandvikenfysioterapi.no

Fysioterapeut med solid og bred erfaring fra kommunalt og privat regi, allmenn fysioterapi. Har master i klinisk fysioterapi med fordypning i ortopediske og revmatologiske lidelser. Jobber mest med plager fra muskel og skjelettsystemet, og rehabilitering i forbindelse med operasjoner. Jobber primært med individuelle behandlingsforløp. Har refusjonsavtale med kommunen.
   
   
Sigrid Fjell Nævdal
tidforyoga@gmail.com

Yogainstruktør med utdanning fra YogaWorks YTT 200. Sigrid legger vekt på en trygg tilnærming til yoga med tilpasninger til den enkeltes behov. Timene hennes passer både for nybegynnere og de som allerede har erfaring med yoga. Sigrid instruerer yoga til både barn og voksne og arrangerer også yogaturer til Spania. Hun har en sterk interesse for yoga og vektlegger den gode effekten yoga kan ha på både kropp og sinn.
   
   
Madeleine Giske
madeleine.giske@gmail.com
er for tiden i fødselspermisjon.

Personlig trener fra Norges Idrettshøyskole. Er daglig leder i IL Sandviken Toppfotball og trener for Fana Fotball Damer (3. div.). Har spilt fotball på toppnivå i 13 år, samt på landslaget. Er opptatt av trening, kosthold og god helse. Har vært gjennom 6 kneoperasjoner og har selv erfart hvor viktig opptrening og fysisk aktivitet er for kroppen. Liker å motivere og hjelpe mennesker til å nå målene sine.
   
   
- Ida Hjorteset
ida.hjo@gmail.com

Pilatesinstruktør med utdannelse fra Body Control Pilates. Ida er fasinert av den gode effekten Pilates kan ha, og hvordan en jevnlig praksis kan bidra til en mer funksjonell kropp. Hun har de siste årene reist jevnlig til London og kurset seg hos Body Control Pilates. I tillegg til å jobbe som pilatesinstruktør, underviser hun yoga. Ida er utdannet sykepleier og har mellom annet erfaring fra rehabiliterende arbeid.
   
   
- Lyudmila Klasanova
lklasanova@gmail.com

Lyudmila Klasanova begins her yoga training in 1996 according to the tradition of Satyananda yoga. Since 2006 she is teaching Kundalini yoga after graduating a course for instructors in the French Federation “Tantra –Kundalini Yoga” based on the teachings of the Indian Kundalini yoga teacher Yogi Bhajan (1929-2004). Lyudmila has given yoga classes and seminars in Bulgaria, Greece, Germany, UK, France, Holland, Indonesia, Hong Kong, and Norway. Her classes are suitable for both beginners and those who already have experience with yoga.
   
   
- Jørgen S. Evensen
jorg-se@online.no

Fysioterapeut i vikariat for Ida Kvinge.
   
   
 

.
Adresse
Øyjordveien 6
5038 BergenTelefon
55 95 06 50


E-post
post@sandvikenfysioterapi.no 


_